4.1

Δηλώσεις του Μ. Μπακογιάννη για τον αγώνα του γυναικείου με το Θησέα στη Μυτιλήνη

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Το παιχνίδι της Κυριακής με την ομάδα του Θησέα δεν μπορώ να το κρίνω προπονητικά,ούτε αγωνιστικά σε καμιά περίπτωση!
Αυτό που ζήσαμε στη Μυτιλήνη ήταν κάτι το ντροπιαστικό… Κοιτώντας ξανά και ξανά το παιχνίδι σήμερα ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε με μια κριτήρια σφύριζαν οι συγκεκριμένοι διαιτητές και ιδιαιτέρως ο πρώτος!

Έδωσα μεγάλο αγώνα να πείσω τις παίκτριες μου στο ημίχρονο να συνεχίσουν να παίζουν αισθανόμενες την κατάφορη αδικία και ενώ ακόμα πλοηγούμαστε με 4 πόντους! Μου ζητούσαν να τις προστατέψω απ όλο αυτό που συνέβαινε γιατί εδώ δεν μιλάμε για μια φάση,αλλά για ολόκληρο το παιχνίδι και ήμουν ανήμπορος. Όσοι έχουν αισθανθεί ότι έχουν αδικηθεί σε παιχνίδι έχω στη διάθεση τους την αναμέτρηση να τη δουν και τότε θα αναθεωρήσουν σίγουρα για το τι σημαίνει αδικώ μια ομάδα και τι όχι!

Ξέρω ότι η ομάδα μας έχει έρθει σε επαφή με τα αρμόδια όργανα της ΕΟΚ ώστε να υπάρξει προώθηση του αγώνα στην ΚΕΔ ώστε να κρίνουν οι αρμόδιοι και να αποφασίσουν αν αυτό είναι που θέλουν. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι για να πάει μπροστά το άθλημα πρέπει τα παιχνίδια να παίζονται μόνο στο γήπεδο,γιατί με τον ιδρώτα των αθλητών δεν έχει το δικαίωμα να παίζει κανείς. Χρειάζεται να παρθούν γενναίες αποφάσεις. Εγώ ξέρω ότι αν κάποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του έχει κυρώσεις ανάλογες,από πρόστιμα,μέχρι και απολύσεις! Θέλω να πιστεύω ότι η ΕΟΚ και το αρμόδιο όργανο της η ΚΕΔ θέλουν την πρόοδο του αθλήματος και θα διαφυλάξουν το προϊόν του μπάσκετ από τέτοιες πρακτικές.

Ήταν η πρώτη φορά που αισθάνθηκα ότι δεν θέλω να έχω θέση σε ένα αγώνα μπάσκετ όπως αυτός διαδραματίζονταν εκείνη τη στιγμή. Πρέπει να βρω τον τρόπο και την επόμενη μέρα να δώσω κίνητρο στις μικρές σε ηλικία παίκτριες μας,οι οποίες «τραυματίστηκαν» ψυχικά απ αυτήν την τραγική εμπειρία.

Ευχή μου να υπάρξει αντίδραση και αν κάποιοι κριθούν ότι δεν έχουν κάνει καλά τη δουλειά τους να τιμωρηθούν παραδειγματικά!»

 

Στιγμιότυπα από το ταξίδι της ομάδας μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *